Jelenlegi hely

Sítáborok

SNOWFLAKE TÁBOR - TURRACHER HÖHE - megtelt

Turracher Höhe 1390 és 2200 m magasan fekvő álomszép síterep a Nockberge nemzeti park szívében. A sípályák két összefüggő rendszert alkotnak, melyett a befagyottturrachi tó választ el egymástól. A sízőket ingyenes motorosszán szállítja egyik partól a másikra. Turracher See befagyott jegén sízés után korcsolyázásra vagy jégtekére nyílik lehetôség. Ezen kívül minden kedden és csütörtökön kivilágított 1,2 km hosszú szánkópálya vár mindenkit. Sőt, aki még nem elég fáradt a napi sízéstôl, azt szerda éjszaka kivilágított sípálya csábítja éjszakai sízésre.

LACHTAL - MINYONOK TÁBOR - lemondás miatt 1 szoba megüresedett

 

Lachtal 1600 méter magasan fekvő falucska, amely hóágyú- rendszerével a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterületének számít. A téli sportok szerelmeseinek kedvelt úticélja az elmúlt években újabb felvonókkal és pályákkal bővült, így mára már több mint 40 kilométeres pályarendszer várja a sízőket.

Ajánlott útvonal: Budapest – Weiner Neustadt – Leoben– Judenburg – Lachtal (440 km)

HOSSZÚ HÉTVÉGE - KORALPE megtelt!

Az 1500 méteren fekvő Koralpe-i, síterep hazánkhoz közeli fekszik.  A 24 kilométeres sípályarendszer családoknak, kezdőknek, de egy-egy hétvégére akár gyakorlott síelőknek is megfelelő választás lehet. A liftek szállítókapacitása nagy, így még a hétvégi „csúcsforgalomban” is minimális a várakozási idő!

SCHLADMING- FREESTYLE TÁBOR

A schladmingi síparadicsom Ausztria egyik gyöngyszeme, csupán 5 órányi autózásra Budapesttől. A „négy hegy” (Hauser Kaibling - Planai - Hochwurzen - Reiteralm) síhinta közvetlen felvonó és sípálya összeköttetésben áll egymással, így Ausztria egyik legnagyobb síparadicsoma. A síhinta egyik síközpontjaként ismert, Planai-Hochwurzen közepes lejtésű széles sípályáinak és modern felvonóinak köszönhetően igazi családi síterep.

HÚSVÉT - KAPRUNBAN

Kitzsteinhorn a hazánkhoz legközelebb eső, könnyedén  elérhető gleccser síterep. Remekül karbantartott pályái közül mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt, legyen szó kezdőről vagy éppen profi síelőről. Széles lejtői kifejezetten ideálisak carvingolásra, de tanulásra és oktatásra is teljesen megfelelőek. A síterep igen hóbiztos, hiszen a sípályák egyrészét örök hó borítja valamint fejlett a hóágyúrendszere.

Támogatóink